Charlie compagnie kleding

Nu verkrijgbaar in de shop

 

Honey Badger Embleem

Nu verkrijgbaar in de webshop

 

ROT badges met klittenband

KL badges nu beschikbaar!

Over ons

De Delta
Deze webshop is tot stand gekomen vanuit de behoefte binnen het 30 Natres Bataljon om gezamenlijk kleding te faciliteren. Kleding, badges en diverse accessoires met de officiële uitingen en logo’s van de diverse eenheden. Want iedere militair (beroeps of reservist) draagt zijn uitingen met trouw, eenheid en eergevoel. Dit soort uitingen zorgen voor onderlinge verbondenheid. Of zij nu actief dienend of veteraan zijn.
Daarom is De Delta webshop gestart.

Als ‘t moet!

In samenwerking met diverse militairen zijn deze behoeften omgezet in daden. Als een verbastering van de afkorting van SGT Distributie. Een winkel waar uiteindelijk voor iedere behoefte in kleding en drukwerk met officiële uitingen plek is. Een plek waar iedere beroeps, reservist, veteraan of het thuisfront terecht kan voor een goed product met een hoge service.

Momenteel is dit front nog volop in ontwikkeling, maar zijn de eerste producten al leverbaar. Staat het product wat je zoekt er nog niet tussen, neem dan contact op. Indien nodig kunnen we maatwerk producten aanbieden. Of in samenspraak de producten aan onze shop toevoegen.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwe assortiment?

Het hele product aanbod bekijken?

Bekijk shop